Urban-Inside
De Freerun school van regio gouwestreek

 

Freerunlessen in Gouda en Waddinxveen

Urban-Inside is de plek waar jij leert om veilig met andere te freerunnen. Bij ons staat lichaamsbeheersing centraal in onze lessen. In onze lessen leer je gecontroleerd springen, valbreken, over obstakels heen bewegen, salto's en nog veel meer! Ben jij al benieuwd geworden, klik op de afbeelding hier rechts voor een gratis proefles.


Waarom Freerunnen?

  • Door freerunnen leer je omgaan met je lichaam, dit zorgt voor een fysiek sterker lichaam en betere motorische vaardigheden.
  • Tijdens de freerunlessen leer je veilig te bewegen, gevaren in het freerunnen te herkennen en hoe je hier mee omgaat. Daarnaast is het aanleren van automatisch valbreken ook een goede vaardigheid voor andere situaties. 
  • Freerunnen is een goede basis sport waarin je jouw lichaam leert controleren. Hierdoor is het doorgaan naar andere sporten zoals Turnen, Atletiek, Dans, Boulderen enz. makkelijker dan zonder deze ervaring.
  • In de freerunlessen geven wij vaak opdrachten met een eigen invulling. Hierdoor leer je oplossingsgericht te denken en stimuleert dit ook de creativiteit.
  • En Freerunnen is erg divers, Hierdoor doe je bijna wekelijks wel iets anders.


Freerunlessen

In de Freerunlessen, leren wij alle basis technieken op een veilige en uitdagende manier aan. Hierdoor krijg je een stukje kennis over freerunnen en leer je meerdere verschillende manieren van bewegen. Elke maand is er een ander les thema om zo diversiteit maar toch ook een opbouw in de lessen te behouden. Een secondair doel van de lessen is om kinderen meer naar buiten te krijgen om zo hun aangeleerde vaardigheden in een andere omgeving uit te voeren.


Vrij trainen

De vrij trainen momenten zijn in de Freerunhal in Waddinxveen of Gouda. Als lid van Urban-Inside heb je altijd gratis toegang tot deze vrij train momenten. Bij het Vrij Trainen ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling. Zo train je zelfstandig of met andere aan de dingen waar jij zelf beter in wil worden. Hierbij mag hulp gevraagd worden. Wij zien vrij trainen als een goede toevoeging aan de lessen. De lessen zorgen voor de basis en nieuwe ideeën, Het vrij trainen geeft de mogelijkheid om jezelf volledig door te ontwikkelen.

Klik hier voor de tarieven!