Urban-Inside
De Freerun school van regio gouwestreek

Uitleg activiteiten


Open dagen


Enkele keren per jaar geven wij een open dag. Deze vinden plaats in onze locatie in Waddinxveen of Gouda. Op deze dagen is iedereen welkom. Wij willen de jeugd in Waddinxveen en Gouda laten zien hoe leuk freerunnen kan zijn. Dit doen wij door middel van een parkour die wij uitzetten en die kan worden afgelegd. Voorafgaand zullen wij een warming up doen en het parkour uitleggen. Wij zorgen ook voor uitdagingen voor gevorderde freerunners.
Kortom, neem je vrienden mee en kom gezellig op een van deze dagen bij ons freerunnen.


Vrij Trainen

De naam zegt het al, dit is vrij trainen. Je mag tijdens deze uren zelf weten wat je gaat trainen. Tijdens deze activiteit ben je ook alleen bezig met trainen. Spelletjes zoals tikkertje, verstoppertje etc. zijn verboden. Dit vanwege het gevaar dat dit met zich mee brengt.


ChaseTag

Chasetag is een tik spel. Hier speel je 1 tegen 1 tikkertje. Je hebt een x(meestal 20 tot 30) aantal seconden om uit handen te blijven van de tikker. Dit wordt gedaan in een hiervoor afgebakend gebied. Tijdens onze Chasetag wedstrijden, laten wij mensen tegen elkaar duelleren, Hier komt uiteindelijk een winnaar uit.


Skill Competitie

Tijdens onze skill competitie zijn er verschillende uitdagingen bedacht voor de leden. De bedoeling is om in de beperkte tijd, zoveel mogelijk uitdagingen te behalen.
Hier zijn verschillende opties mogelijk.
Optie 1: (voornamelijk voor groepen onder de 12 jaar)
Er zijn 15( aantal als voorbeeld) uitdagingen bedacht. Hierbij win je een bronzen medaille bij 5 uitdagingen, zilver bij 10 en goud bij 15. (dit kan ook met een Diploma)
Optie 2:
Je speelt een 1e ronde (x aantal uitdagingen behalen binnen een aantal tijd), de top 6-8 gaat door naar de volgende ronde(finale). In de finale lopen we de uitdagingen af. Je krijgt voor iedere uitdaging 3 pogingen en een x aantal tijd. Behaal je de uitdaging in de 1e poging, krijg je 2 punten. Hieruit zal vanzelf een winnaar naar voren komen.
Optie 3:
Je speelt een 1e ronde (x aantal uitdagingen behalen binnen een aantal tijd), de top 6-8 gaat door naar de volgende ronde(finale). In de finalekrijg je enkele uitdagingen. Je heb 5 minuten de tijd en mag zelf weten welke uitdagingen je jouw tijd aan gaat spenderen. Iets de eerste poging behalen, is 3 punten, 2e of 3e poging is 2 punten en een latere poging is 1 punt.


Speedcompetitie

Een speedcompetitie is een wedstrijd waarbij we kijken wie de snelste freerunner is. Er wordt een parkour uitgezet en je krijgt een bepaald aantal minuten om te oefenen. Uiteindelijk zullen we deze tijd meten. Degene met de snelste tijd wint. Soms is er de optie om het parkour twee keer te doen en dat de beste tijd telt.


Urban-Inside dagen

Wat is een Urban-Inside dag?
Onze Urban-Inside dagen zijn dagen waarin wij verschillende activiteiten doen met de kinderen, Ons rooster ziet er ongeveer als volgt uit:

  • 8:00-9:00 Inloop deelnemers.
  • 9:00-12:00 Verschillende activiteiten
  • 12:00-13:00 Lunch
  • 13:00-15:00 Verschillende activiteiten
  • 15:00-16:00 Ophalen en chillen op locatie


De activiteiten bestaan uit onder andere: Freerunnen, lasergamen, Foampit spellen, bordspellen, Shows voorbereiden, Buiten activiteiten enz.
Wij hebben een hoop spellen klaar staan, Freerunnen en lasergamen doen wij elke Urban-Inside dag, bij mooi weer gaan wij ook even naar buiten. De andere activiteiten zullen bepaald worden aan de energie van de groep. Kortom een dag waar iedereen naar toe wil die aan freerunnen doet.


Waarom Urban-Inside dagen?
Uit ervaring zien wij dat veel kinderen in de vakanties naar de BSO moeten omdat ouders gewoon moeten werken. Juist voor deze doelgroep willen wij een speciale dag organiseren, niet de standaard BSO, maar een dag waar je allerlei leuke activiteiten doet die freerun of sport gerelateerd zijn. Wij hopen hiermee een dag neer te zetten waar kinderen echt naar toe leven.


Moet je er de hele dag zijn?
Onze inloop is vanaf 8:00 tot 9:00. U kunt uw kind weer ophalen tussen 15:00 en 16:00. Indien deze tijde niet schikken, laat dit uiterlijk 24 uur van te voren weten via de mail: ''info@urban-inside.nl''. Dit i.v.m. dat wij mogelijk midden in een lang spel zitten of net even naar buiten zijn. U kunt verder ons tijdens de activiteit bereiken op +31 6 234 97 037.