Urban-Inside
De Freerun school van regio gouwestreek

Evenementen

Urban-Inside organiseert verschillende evenementen voor onze leden.

Wie is de snelste piet 2023

Sinterklaas is terug in het land! Doe mee aan de spannende competitie: "De Snelste Piet 2023"

Tijdens dit opwindende evenement worden de Pieten uitgedaagd om cadeautjes op tijd af te leveren via de schoorstenen. Ze krijgen uiteraard genoeg tijd om te oefenen en hun vaardigheden te verbeteren.

Aan het einde van de dag zullen we onze snelste Pieten belonen met een welverdiende 1e, 2e en 3e plaats, inclusief prijzen om hun prestaties te vieren. Natuurlijk gaat geen enkele Piet met lege handen naar huis, want we hebben speciale Pietentraktaties voor alle deelnemers in petto.

Dit wordt een gezellige en onvergetelijke dag voor jong en oud. Zorg ervoor dat je je kind aanmeldt via onze website, en als ze graag een vriendje of vriendinnetje willen meenemen, juichen we dat alleen maar toe. Maar wees er snel bij, want we hebben een maximum van 20 deelnemers om de veiligheid en kwaliteit van het evenement te waarborgen.

We kijken ernaar uit om jou en je kinderen te verwelkomen op 2 december 2023 voor een dag vol plezier en avontuur. Mis dit niet en schrijf je vandaag nog in!

Praktische informatie

  • Datum 2-12-2023
  • Kosten: €15,- per persoon
  • Adres: Staringlaan 17f, 2741GC, Waddinxveen.

Aanmelden kan door op de foto te klikken of de onderstaande link. https://urbaninside.gotgrib.nl/member/selfservice/registration/evenementen

Open dagen

Enkele keren per jaar hopen wij open dagen te geven. Deze kunnen gegeven worden in de Urban-Inside hal in Waddinxveen. In de toekomst hopen wij dit ook op andere plekken te geven.

Zaterdag 14 oktober 2023

Open dag Urban-Inside Waddinxveen

Entree = Gratis
Rooster

  • 13:00-13:45 6-8 jaar
  • 14:00-14:45 7-10 jaar
  • 15:00-15:45 9-12 jaar
  • 16:00-16:45 12+ jaar

Locatie: Staringlaan 17f, Waddinxveen

Op deze dagen is iedereen welkom. Wij willen de jeugd in Waddinxveen en Gouda laten zien hoe leuk freerunnen kan zijn. Dit doen wij doormiddel van een parkour die wij uitgezet hebben en die je mag afleggen.
Voorafgaand zullen wij een warming up doen en het parkour uitleggen. Wij zorgen ook voor uitdagingen voor de gevorderde freerunners.
Kortom neem je vrienden mee en kom op 1 van deze 2 dagen bij ons freerunnen.